FARIDA'S

FARIDA'S Alles is halal - sinds 1996 in almere

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2671 beoordelingen
23 jan 2021 om 23:07 Eten was heerlijk en ruim voldoende. Ga er zeker nog een keer bestellen.
23 jan 2021 om 22:44 Was heerlijk eten en als beloofd binnen 50 minuten geleverd
23 jan 2021 om 19:05 De aardappels bij mijn bestelde roti waren wat aan de harde kant maar verder heerlijk gegeten. Aanrader als je een uurtje kunt wachten voordat je eten er is.
23 jan 2021 om 17:25 Heerlijk gegeten! Goed gevulde pindasoep, heerlijke pasteitjes, heri heri was een volle bak (kan ik twee dagen mee doen). Was de eerste keer bij Farida’s, dit smaakt naar meer!
22 jan 2021 om 15:57 Altijd ontbreekt er wat bij je bestelling wat erg lastig is. Voor de zekerheid vraag je om erbij te zetten en dan krijg je je bestelling. En zie je dat het er toch niet bij is gezet...
21 jan 2021 om 23:19 Waren vroeger echt de beste voor roti maar gaat achteruit. Zat zo goed als geen smaak aan, enige wat je nog iets van proefde was wat peper. Hoop dat de kwaliteit weer terug gaat naar vroeger! We zullen over tijdje nog 1x proberen.
21 jan 2021 om 12:39 Super
20 jan 2021 om 20:47 Bami had geen zout, verder wel oke
19 jan 2021 om 20:10 Heerlijk eten en het kwam een kwartier eerder dan de app verwachtte. En was nog loeiheet.
19 jan 2021 om 11:38 Tot mijn grote verbazing ben ik nadat ik “anoniem”een beoordeling heb geplaatst een dag later benaderd door Farida’s en heb ik een standje gekregen. Daarna ben ik doorgezet naar de kok zodat ik mijn voorkeur wbt de maaltijd kon doorgeven. Echt bizar!!!!!!
18 jan 2021 om 23:22 Eten was precies op tijd en lekker warm. smaakt altijd weer heerlijk!
18 jan 2021 om 19:46 Er zat geen smaak aan de bami en de garnalen.