FARIDA'S

FARIDA'S Alles is halal - sinds 1996 in almere

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1530 beoordelingen
19 sep 2018 om 19:48 Jah! Dit was natuurlijk weer helemaal goed. !!!
18 sep 2018 om 6:40 Bezorging was snel. Roti was aan de zoete kant.
15 sep 2018 om 22:18 SUPERBE.... Heerlijk was de roti!!! En super super snel...
14 sep 2018 om 22:17 na lang wachten hebben we het eten jammee genoeg weg moeten gooien omdat hier vis doorheen zat. zou handig zijn als de ingredienten biklj het gerecht vermeld worden. nu geld verspild en toch nog zelf moeten koken
5 sep 2018 om 20:11 Nooit meer Farida! Ik heb hier vaker eten opgehaald. De gewone gerechten vallen mee. Vandaag was bar slecht .zie review op Google.
17 aug 2018 om 23:27 Super goed eten en bezorging ging ook super snel voordat ik het wist had ik een heerlijke maaltijd aan me deur
16 aug 2018 om 21:07 Geen lekkere nasi. Rijst is veel te droog.
16 aug 2018 om 21:05 Eten was super lekker en bezorging precies op tijd.
14 aug 2018 om 20:57 Super lang gewacht op eten en de eigenaar gaf aan dat de bezorger onderweg weg. 45 min later kwam hij aan. Toen ik hem hierop aansprak bleek hij pas 10 min geleden vertrokken te zijn. Waarom wordt er gelogen? Eerlijkheid duurt het langst
14 aug 2018 om 20:53 Bestelling sneller gelever dan verwacht. Nassi was lekker.
14 aug 2018 om 19:43 Wow. Taaie, Smakeloze, nare baka Bana. Pindasaus niet aan te raden. Pastei zag er niet smakelijk uit en smaakte er ook naar. Roti nog niet eens geprobeerd maar had geen trek meer.
14 aug 2018 om 12:39 De roti was top!